BLOGUL S-A MUTAT PE ADRESA CULUMEAINSPATE.RO



În viață e ca și în natură: o mulțime de elemente, dar dacă știi să le potrivești, vei avea întotdeauna un tablou de excepție.

Cu lumea in spate

Cu lumea in spate

Monday 4 February 2013

La Dance Stage Timișoara se dansează

Vorbeam într-un articol anterior despre cât de străină a început să-mi fie viața de noapte și ieșitul în oraș. Asta rămâne încă bătut în cuie însă cu o mică excepție: sâmbăta în Dance Stage, locul unde se dansează. Nu contează de la ce club de dans ești, până la urmă nici nu contează dacă știi să dansezi. Important e că acolo lumea se strânge în fiecare sâmbătă seara ca să petreacă prin dans.


Party-ul se ține în
sala de cursuri, spațioasă, creată special pentru dans, cu oglinzi uriașe pe unul dintre pereți. Există suficiente mese și scaune pentru cei obosiți și un bar vă stă la dispoziție cu beuturi alcoolice sau nonalcoolice. Foarte important este că în sală nu se fumează, deci în timp ce gâfâi în timpul unui dans mai alert, nu inspiri și fum de țigară. Pentru nefumători e cu atât mai bine. Fumătorii nu trebuie să-și facă însă probleme, există spațiu amenajat pentru fumat chiar în holul din care se intră în sală.

În plus, am fost fascinată de onestitatea oamenilor care frecventează party-ul de sâmbătă. După ce mi-am fumat țigara pe hol, am intrat în sală fără să-mi iau însă și poșeta cu mine, o lăsasem afară pe masă. Când m-am trezit și eu că-mi lipsește geanta, trecuse aproape o oră și fug disperată s-o caut. Am fost foarte impresionată și de-a dreptul surprinsă că geanta mea și evident, tot ce era în ea, erau neatinse. Faini oameni!

Se dansează cam de toate: societate, latino și dansuri de grup. Se încurajează bunele maniere și bineînțeles distracția la maxim. Lumea este drăguță, zâmbitoare și întotdeauna doritoare să mai explice celor care nu cunosc câte o figură nouă de dans. Se organizează petreceri tematice de sărbători și nu numai și se prezintă din când în când o coregrafie nouă.

Intrarea este 10 lei, sumă în care este inclusă o băutură de la bar. Adresa este pe Str I.M. Pestalozzi, Nr. 20/A (intrarea de pe Str. Cuvin). Pentru mai multe detalii despre organizatori și activități, puteți vizita pagina oficială 

Indicat să aduceți haine de schimb și papuci comozi pentru dans.
Vă aștept la o seară de dans!


2 comments:

  1. Eu nu sunt dansatoare insa, am fost intr-o sambata si mi-a placut muult atmosfera. Poate vi se pare ciudat dar toata lumea zambeste, toti sunt draguti unii cu altii, ai impresia ca e o conspiratie, dar nu e deloc asa, oamenii astia chiar radiaza de zambete!

    ReplyDelete
  2. Roxi mă bucur mult că ți-a plăcut și te mai așteptăm. Sincer, de multe ori nici nu e nevoie să dansez, ci e suficent să-i văd pe ceilalți și deja e zâmbetul cât casa la mine pe față :)

    ReplyDelete